CSR - Jämtland i Samhället

Varje säsong driver Jämtland Basket olika sociala projekt inom integration och barn och ungdomars välbefinnande. Med ligaspelarna som förebilder är vi intresserade att tillsammans med våra partners göra skillnad och medverka till ett hållbart samhälle.

Team 12-17

Team 12-17

Handelsbanken Region Jämtland/Härjedalen

Jämtland Basket erbjuder ungdomar mellan 12 och 17 att se matcherna i Sporthallen gratis mot att man förbinder sig att avhålla sig från alkohol och droger under hela säsongen, dygnet runt. Ett kontrakt skriva mellan den enskilde, dess målsman och Jämtland Baskets lagkaptener eller Team 1217-ambassadörer. Samarbetspartners i projektet får möjlighet till kommunikation med målgruppen och även möjlighet att skapa eller medverka vid events.BRA START

Östersunds kommun STC

BRA START är en gemensam satsning från basketföreningarna och Östersunds Kommun i syfte att få fler barn och ungdomar i stadsdelarna i rörelse. Med ligaspelarna som förebilder genomförs skolbesök, prova-på dagar, lovläger, tävlingar på helger och gå-på-match aktiviteter. Se aktuellt program här. Om DU som företagare tycker BRA START verkar intressant och ett sätt att förverkliga ERT CSR-program – kontakt Pecka Johansson på Jämtland Basket, 0708-147997.


BRA START Strömsund

Engcon Sparbanksstiftelsen

Tillsammans med engcon och Sparbanksstiftelsen är Jämtland Basket engagerade i Strömsunds kommun i syfte att medverka till att fler flickor och pojkar i kommunen får möjlighet till en aktiv fritid och ett långsiktigt idrottsintresse.

BRA START Krokom

Hallströms Sparbanksstiftelsen

Tillsammans med Hallströms och Sparbanksstiftelsen är Jämtland Basket engagerade i Krokoms kommun i syfte att medverka till att fler flickor och pojkar i kommunen får möjlighet till en aktiv fritid och ett långsiktigt idrottsintresse.

NATTVANDRING

Östersunds kommun Goare stad

Tillsammans med Östersunds Kommun och En goare stad bidrar Jämtland Basket till en tryggare stadskärna genom att medverka vid nattvandringar.

JULKLAPPSMATCHEN

Svenska kyrkan

Tillsammans med Svenska Kyrkan genomför Jämtland Basket ” ULKLAPPSMATCHEN” den 21 december då företag och privatpersoner tar med sig en julklapp till matchen. Svenska Kyrkan delar ut klapparna till sin familjeverksamhet.

#HEJAJÄMTLAND